Savršen početak filmske karijere: Dua Lipa u zagrljaju poznatog glumca

0
Radiosarajevo.ba
Savršen početak filmske karijere: Dua Lipa u zagrljaju poznatog glumca
Oficijelni vizual / Dua Lipa

Romantičan zagrljaj s markantnim Henryjem Cavillom, savršen je početak glumačke karijere pop zvijezde Due Lipe, u akcijskom spektaklu Argylle.

Otkako je ovih dana objavljen prvi trailer, obožavateljice nesuđenog Jamesa Bonda iznova gledaju najavu novog dugometražnog projekta britanskog redatelja Matthewa Vaughna. Kako i ne bi kad je britanski glumac razorno zgodan i ima dostojnu protivnicu, plavokosu špijunku kodnog imena "n/a" koja podjednako dobro pleše i rukuje oružjem.

Lik opasne i seksepilne zavodnice tumači pop zvijezda kosovskog podrijetla: najava filma koji bi trebao stići u kina u februaru 2024., a nakon čega će se emitirati na Apple TV+, prikazuje vatreni njen ples s agentom Argylleom (Cavillom) koji preraste u opaki pokušaj njegovog ubistva. Poslije zavođenja plesom i neuspjele egzekucije Argyllea slijedi jurnjava na motociklu, a potom i neočekivani završetak potjere.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Tek tada u traileru postaje jasno da su likovi Due Lipe i Henryja Cavilla zapravo junaci iz mašte spisateljice špijunskih romana Elly Conway. Ta žena doista postoji, štoviše, napisala je roman prvijenac Argylle (u izdanju Penguina) po kojem je snimljen istoimeni film. Lik spisateljice tumači urnebesna, crvenokosa američka glumica Bryce Dallas Howard.

Kako to u akcijskim komedijama često biva, život spisateljice preokrene se naopačke kada sretne neobičnog, ne baš privlačnog špijuna (glumi ga Sam Rockwell). On, pak, obožava njenu knjigu i spletom nezgodnih okolnosti, uvlači je u svoju vratolomnu misiju spašavanja svijeta.

Najava filma otkriva kako bi novi projekt redatelja redatelj franšize Kingsman, mogao biti otkačena kombinacija hita iz 80-ih Dragulj s Nila (glume Kathleen Turner i Michael Douglas), šaljenja na račun franšize o Jamesu Bondu. Pokazalo se da se Dua Lipa dobro zabavljala na setu, što ne čudi s obzirom na to da pleše i glumi s Henryjem Cavillom.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom su pozitivni. Fanovima pop zvijezde sviđa se što pjevačica - nakon što je napisala i otpjevala pjesmu Dance the Night iz filma Barbie - potpisuje naslovnu pjesmu Argyllea po uzoru na Lady Gagu i hit Shallow iz filma Zvijezda je rođena.

U svom prvom traileru u karijeri predstavlja se kao "kulerica" koja dobro puca i ima otkačeni smisao za humor. A i njena zlatna haljina u zamamnoj sceni plesa sa prezgodnim glumcem, na čemu joj zavidimo, izgleda sjajno, piše portal Gloria

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije