Sav raskoš na vjenčanju Beckhamovog sina: Pogledajte kako izgleda vjenčanje iz bajke

0
Radiosarajevo.ba
Sav raskoš na vjenčanju Beckhamovog sina: Pogledajte kako izgleda vjenčanje iz bajke
Foto: EPA / Brookyln sa roditeljima

Sin Davida Beckhama, Brooklyn njegova izabranica i Nicola Peltz podijelili su još fotografija s njihove raskošne svadbene ceremonije vrijedne 3,5 miliona dolara, koja se u subotu održala u Palm Beachu na Floridi.

Na Instagramu su mladenci u ponedjeljak prenijeli niz fotografija sa svog velikog dana, koje je snimio fotograf britanskog Voguea German Larkin i koje će se naći u modnoj bibliji.

Par je razmijenio zavjete u kompleksu njezina oca milijardera Nelsona vrijednom miliona funti pred mnogim poznatim ličnostima kao što su glumica Eva Longoria i slavna teniserka Serena Williams.

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Golfom udario dijete na biciklu

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Golfom udario dijete na biciklu

Mladenka Nicola (27) svoju je vjenčanicu izrađenu po mjeri Valentino nazvala svojom 'haljinom iz snova', dok je britanski Vogue istaknuo da je 'romantična, tradicionalna haljina s zaokretom kulminacija jednogodišnjih razgovora između mladenke, Peltzovog stilista i tima kreativnog direktora Valentina.'

Nicolina haljina bila je ukrašena simbolom urokljivih očiju i uključivala je poruku NJENE majke, bivše manekenke Claudie Peltz, da je tim Valentina ušio u vjenčanicu plavim koncem

U još upečatljivijim snimcima, Nicola se mazila sa svojim novim suprugom Brooklynom (23), koji je za tu priliku obukao klasični Dior smoking.

Vogue je podijelio mnoštvo snimaka mladenaca dok su primijetili:

''To je ono od čega se sastoje moderne bajke: lijepa plavokosa filmska zvijezda upoznaje zgodnog mladog potomka jedne od najpoznatijih – i najotmjenijih – britanskih porodica, iskre lete i odvija se zaista prava romansa 21. stoljeća.'

Nove slike došle su nakon što je Brooklyn u nedjelju učitao prvi snimak s njihovog vjenčanja, crno-bijelu sliku para koju je napisao: 'Mr. & gđa Peltz Beckham'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije