Princ William i Kate odbili poziv na vjenčanje Beckhamovog sina

1
Radiosarajevo.ba
Princ William i Kate odbili poziv na vjenčanje Beckhamovog sina
Foto: womanandhome.com / Kate i William

David i Victoria Beckham su pozvali Kate Middleton i princa Williama na vjenčanje svoga sina Brooklyna i bogate nasljednice Nicole Peltz.

Mnoge zvijezde su pohrlile na raskošno vjenčanje Brooklyna Beckhama (23) i Nicole Peltz (27) na koje je potrošeno 3.5 miliona dolara, no čini se da kraljevski par nije imao nikakvu želju biti među zvanicama.

Kako piše Daily Mirror, David i Victoria Beckham pozvali su na sinovu svadbu u Palm Beachu na Floridi Kate Middleton i princa Williama. Kraljevski par, koji je 2011. imao supružnike Beckham kao goste na svom vjenčanju, pristojno je odbio poziv.

Svečana sjednica Skupštine KS: Priznanja za ambasadora Namooru, Pejakovića, Barlova, Hurem...

Svečana sjednica Skupštine KS: Priznanja za ambasadora Namooru, Pejakovića, Barlova, Hurem...

"David i Victoria su pisali Williamu i Kate te su pozvali njih i njihovu porodicu na Brooklynovu svadbu. William im je odgovorio i poželio im mnogo radosti i rekao da nisu u mogućnosti doći", rekao je izvor blizak Beckhamovima za Daily Mirror.

David i Victoria su bili i na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle u maju 2018., a šuškalo se da su pozvali i njih na sinovu svadbenu proslavu. Strani mediji vjeruju da su modna dizajnerica i Meghan bliske. Također, Markle često nosi Victorijine kreacije.

David je svojedobno pričao kako je ponosan na svog nevjerojatnog prijatelja, princa Harryja zbog vjenčanja s Meghan s kojom je dobio sina i kćer. Ipak, navodno je snažnije povezan s Kate i princem Williamom, no možda su mu oni zamjerili neke od tih izjava. Kako piše Daily Mail, Beckhamovi su radije odlučili pozvati Middleton i njenog supruga nego Markle i Harryja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije