Sarah Jessica Parker odgovorila svima koji mjesecima kritiziraju njen izgled

1
Radiosarajevo.ba
Sarah Jessica Parker odgovorila svima koji mjesecima kritiziraju njen izgled
Hello Magazine / Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker već je duže vrijeme pod paljbom javnosti koja negoduje zbog njenih bora i sijede kose, a sada je odlučila reći svoj stav o tome.

"Skoro pa imam osjećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne same sobom. Kao da uživaju u tome da nas boli to ko smo danas, bez obzira na to biramo li starjeti prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osjećamo bolje. Znam kako izgledam. Nemam izbora. Šta mogu učiniti? Da prestanem starjeti? Da nestanem?" zaključila je Parker.

Nadolazeći nastavci kultne serije "Seks i Grad" pod nazivom 'And Just Like That...' već su neko vrijeme glavna tema mnogih svjetskih medija i najvećih obožavatelja serije.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

I iako bi naglasak trebao biti na uzbuđenju zbog dolaska toliko iščekivanih glumica s novim uzbudljivim pričama, pažnja se usmjerila na njihov izgled koji mnogi ne odobravaju. A zašto? Jer su ostale prirodne... Uviđate ironiju jer se isto toliko kritiziraju i estetske korekcije? Istina, publiku je zaista teško zadovoljiti.

"Bilo je toliko mizoginih komentara na račun našeg izgleda koji nikad ne bi bili upućeni nekom muškarcu. Ne znam što bih uopće rekla tim ljudima. Sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa. Ima li ona sijedu kosu? Sjedim s Andyjem Cohenom i on ima punu glavu sijede kose i nitko se ne pita zašto", rekla je glumica.

Iako je jasno kao dan da je od emitiranja prošlih epizoda prošlo podosta vremena i da su glumice u međuvremenu dobile koju godinu, boru i sijedu, izgleda da se poznatim damama starenje teško prašta. Dok nekolicina podržava dostojno starenje i njihov prirodni izgled, većina komentira da glumice 'izgledaju kao bake', piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije