Sanjao o braku a sada kaže kako je teško: Justin Bieber otvoreno o svemu

0
Radiosarajevo.ba
Sanjao o braku a sada kaže kako je teško: Justin Bieber otvoreno o svemu
Foto: Instagram / Justin Bieber

Kanadski pevač Justin Bieber, koji je sa 24 godine oženio svoju djevojku manekenku Hailey Baldwin, uvjerio se da brak nije jednostavna stvar.

Bieber je u jednom od intervjua otkrio kako su on i Hailey imali mnoge uspone i padove, kao i da je prva godina za njih bila itekako izazovna.

Ipak, u najgorim trenucima i borbama, upravo je Hailey bila njegova najveća podrška.

"Jednostavno sam osećao da je brak nešto što mora da mi se dogodi. Sanjao sam da se ženim i da imam djecu i sve što ide uz to", otkrio je Justin, dodavši kako će na djecu ipak još malo pričekati.

Ipak, kako je rekao, doživljavao je mnoge lične i životne borbe nakon što je oženio ljubav svog života.

"Prva godina našeg braka bila je itekako teška i puno toga se dešavalo. Jednostavno, nedostajalo nam je povjerenja. Postoje sve te stvari koje ne želiš da otkriješ osobi sa kojom namjeravaš da provedeš ostatak života iz jednog jednostavnog razloga, strah te je i ne želiš da je preplašiš", naveo je on.

Par je svoju vezu ozakonio samo dva mjeseca nakon vjeridbe na Bahamima, razmjenom zavjeta pred matičarom u septembru 2018. u New Yorku, samo u prisustvu svjedoka. Veliku proslavu organizovali su tačno godinu kasnije u Južnoj Karolini, prenosi b92.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije