Salma Hayek pokazala svoju kćerku, mnogi kažu da liči na mamu

0
Radiosarajevo.ba
Salma Hayek pokazala svoju kćerku, mnogi kažu da liči na mamu
Foto: Prinscreen / Youtube / Salma sa kćerkom

Glumica Salma Hayek (57) jučer, 4. oktobra,  je viđena ispred jednog privatnog kluba u Londonu, gdje je došla proslaviti uspjeh prijatelja Davida i Victorije Beckham povodom plasiranja novog Netflixovog dokumentarca 'Beckham'.

Premda Hayek plijeni pozornost gdje god da se pojavi, ovoga puta sve oči su bile uperene u njezinu šesnaestogodišnju kći Valentinu Pinault. Majka i kćerka prošetale su u svilenim ljubičastim haljinama, a mnogi su komentirali da je tinejdžerica naslijedila upravo Salminu ljepotu.

Da su ove tvrdnje istine, potvrđuje i činjenica da se mlada Valentina prošle godine pojavila na naslovnici meksičkog izdanja Voguea. O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, a izgleda da ju majka sve češće vodi na važna društvena događanja.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Tako su se početkom ove godine zajedno pojavile na dodjeli Oscara, dok su prošle godine uživale na Sedmici visoke mode u Parizu. Inače, Salma se 2009. udala za francuskog milijardera François-Henri Pinaulta, s kojim je dobila kći jedinicu, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije