Sad se kopiraju i podržavaju: Severina i Jelena zasjale u istom odjevnom komadu

0
Radiosarajevo.ba
Sad se kopiraju i podržavaju: Severina i Jelena zasjale u istom odjevnom komadu
Radiosarajevo.ba / Severina i Jelena Karleuša

Jelena Karleuša objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima pozira u traper izdanju s prozirnim detaljima. Riječ je o prepoznatljivom dizajnu modne kuće Mugler kojeg obožavaju brojne trendseterice, ali i svjetske i domaće poznate dame.

Imali smo ga prilike vidjeti i na Severini, a zatim nakon dvije sedmice a na Jeleni Karleuši. Obje pjevačice odjenule su traper hlače i korzet za nastupe, u Poreču i Požarevcu. Severina je kombinaciju iskombinirala s kosom vezanom u valoviti polu rep dok se Jelena odlučila za dugu, ravnu frizuru, piše Story.hr.

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Vlada FBiH donijela odluku u vezi s izborom direktora KCUS-a

Ipak, Severina se odlučila za nešto pristojniju varijantu hlača, s džepovima na pozadini, dok je Jelena, u svom stilu, odabrala tanga hlače kako bi naglasila svoju pozadinu.

Podsjetimo, Jelena je svojedobno i priznala da joj je Severina inspiracija kada je stil u pitanju.

'Severina je jedna od rijetkih žena koja stvarno pod jedan zna nositi ono što njoj stoji. Da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno. Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Gledam što bih ja obukla', rekla je u jednom intervjuu.

Još nešto zajedničko je Severini i Karleuši, a to su dueti s poznatim bugarskim pjevačem Azisom. Jelena je svoj hit 'Ostavljam te' snimila 2017., a Severina 2022. godine. Mnogi su tada čekali Jeleninin komentar, s obzirom da je poznata po oštrim reakcijama, a njezini fanovi odmah su postavili pitanje o kopiranju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije