Debi Jovane Joksimović na novoj televiziji nije prošao dobro: Sabotaža ili...?

2
Radiosarajevo.ba
Debi Jovane Joksimović na novoj televiziji nije prošao dobro: Sabotaža ili...?
Foto: Instagram / Jovana Joksimović

Jovana Joksimović svojim dugogodišnjim radom na Jutarnjem programu osvojila je srca brojne publike.

Njen poslednji projekat, na televiziji njenog supruga Željka s nestrpljenjem je isčekivan.

"Uranak1" koji je kreirala s svojom koleginicom Manjom Grčić premijerno je trebalo da bude prikazan u ponedeljak 7. decembra u 7 sati i 25 minuta na K1 televiziji.

Međutim na iznenađenje kompletnog auditorijuma program ipak nije emitovan zbog navodne sabotaže. Mnogi su ovo protumačili kao direktan napad na Jovanu Joksimović i njen rad, prenosi Gloria

Jutarnji program ipak je prikazan, sa dva sata zakašnjenja, a voditeljica se povodom celog slučaja oglasila na Instagramu.

"Jutros u 7:19 neko je presjekao optičke kablove na K1 televiziji i tako odložio dugo najavljivan početak jutarnjeg programa na našoj televiziji. Samo na dva sata, koliko nam je trebalo da rešimo ovu diverziju", napisala je Jovana, te dodala:

"Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od ‘Uranka’ je proporcija sa našim kvalitetom. Dakle slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri i nezaustavljivi. Idemo dalje. Svakog jutra", zaključila je voditeljica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije