Ryan Reynolds i Blake Lively kupili imanje u Velsu: Sele se u blizinu njegovog fudbalskog kluba?

0
Radiosarajevo.ba
Ryan Reynolds i Blake Lively kupili imanje u Velsu: Sele se u blizinu njegovog fudbalskog kluba?
Foto: Instagram / Ryan Reynolds i Blake Lively

Ryan Reynolds i Blake Lively navodno su kupili kuću u Sjevernom Walesu što je potaknulo nagađanja kako bi se iz New Yorka uskoro mogli preseliti u malo selo.

Prema pisanju stranih medija, jedan od omiljenih holivudskih parova Ryan Reynolds i Blake Lively kupili su kuću vrijednu 1,5 milion funti (3,2 miliona KM) u selu Marford, u Sjevernom Velsu pa se njihovi obožavatelji pitaju sele li se iz New Yorka.

The Sun izvještava da se Ryan obavezao kupiti kuću za svoju suprugu i njihovo četvero djece, nakon što je kupio udio u velškom nogometnom timu Wrexham FC, zajedno sa svojim kolegom Robom McElhenneyem.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Iako oni tu vijest nisu zasad službeno potvrdili kupovina nekretnine u Walesu imala bi smisla obzirom na to da često tamo borave, a Blake je nedavno viđena kako ponosno fotografira Ryana i njihovu djecu na stadionu njegova nogometnog kluba.

Blake i Ryan još nisu ni otkrili ime i spol svog četvrtog djeteta koje je rođeno u februaru, a i malo je vjerojatno da će to učiniti, obzirom da žele da njihova djeca odrastaju što dalje od medija i javnosti.

Uz novorođenče, Blake i Ryan imaju osmogodišnju kćer James, šestogodišnju Inez i trogodišnju Betty s kojima su u javnosti viđeni tek nekoliko puta, piše Dnevnik.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije