Ronaldo i Selena Gomez imaju najviše sljedbenika na Instagramu

Fena
Ronaldo i Selena Gomez imaju najviše sljedbenika na Instagramu
EPA / Ronaldo jr., Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo
Portugalsku nogometnu zvijezdu Cristiana Ronalda prati puno više korisnika Instagrama otkako ondje postavlja sve više fotografija iz karijere i slika svoje porodice, no pop zvijezda Selena Gomez apsolutna je "kraljica" te društvene platforme.

Ronaldo, koji je po Forbesovom popisu ove godine najplaćeniji svjetski nogometaš sa zarađenih 93 miliona dolara, sa 116 miliona sljedbenika na Instagramu drugi je po popularnosti u odnosu na 82,6 miliona sljedbenika i šesto mjesto prošle godine.

No glavna zvijezda Instagrama je pjevačica Selena Gomez sa 130 miliona sljedbenika u 2017. u odnosu na 103 tokom prošle godine.

Ronaldo je nedavno objavio niz fotografija i video snimki zanimljivih njegovim obožavateljima. Na toj društvenoj platformi mogu pogledati fotografije i snimke koje se odnose na njegovu uspješnu nogometnu karijeru, ali i brojne slike članova njegove porodice.

Instagram ima više od 500 miliona dnevno aktivnih korisnika i 800 miliona mjesečno aktivnih korisnika.

Platfoma im omogućuje objavljivanje fotografija, video snimki, a ove je godine, po uzoru na Snapchat uvedena novost, instant "priče" (stories).

Instagram priče nestaju za 24 sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije