Gareth Bale platio pola miliona eura za iznajmljivanje otoka za vjenčanje

Radiosarajevo.ba
Gareth Bale platio pola miliona eura za iznajmljivanje otoka za vjenčanje
Prema najavama iz kruga bliskih prijatelja zvijezde Real Madrida, Gareth Bale će sljedećeg ljeta pred oltar odvesti dugogodišnju djevojku Emmu Rhys-Jones.

S tim u vezi, ovih dana su počele "curiti" informacije koje govore o pripremama za vjenčanje, te je otkriveno da Bale priprema dvije ceremonije: jednu u rodnom Walesu, a drugu na privatnom otoku u Italiji, prenosi Goal.

Iz izvora bliskih ovoj zvijezdi otkriveno je kako je Bale za raskošno vjenčanje iznajmio jedan od otoka u blizini Italije, te je takvu uslugu platio 500.000 eura.

Također, istaknuto je kako bi goste na vjenčanju trebala zabavljati slavna pjevačica Beyonce, jer par obožava njene pjesme.

Inače, Gareth i Emma već dugo su u vezi i imaju dvije kćeri, te bi njihovo vjenčanje trebao biti jedan od najglamuroznijih događaja naredne godine u svijetu nogometa, pored Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije