Rodila je sedmero djece, sada želi i osmo: "Volim rađati. Posljednji put sam rodila za minutu!"

2
Radiosarajevo.ba
Rodila je sedmero djece, sada želi i osmo: "Volim rađati. Posljednji put sam rodila za minutu!"
Foto: Instagram / Hilaria Baldwin

Hilaria Baldwin u intervjuu za magazin Romper progovorila je o tome kako je imati sedmero djece sa Alecom Baldwinom. Podsjetimo se, Hilaria i Alec vjenčali su se u junu 2012. i u augustu sljedeće godine su dobili prvo dijete, kćerku Carmen Gabrielu. Imaju i kćerke Luciju i Ilariju te sinove Rafaela, Leonarda, Romea i Eduarda.

Hilaria je jednom prilikom rekla da baš i ne voli biti trudna, ali je dodala: "Volim rađati. Posljednji put sam rodila za minutu! Porođaj je kao spuštanje niz tobogan koji je zaista zastrašujući. A onda dođete do dna i kažete: 'Želim ovo ponovo učiniti'."

Razlog zbog kojeg stalno rađa djecu je taj što nikada ne koristi zaštitu niti pije kontracepcijske pilule. "Osjećam se užasno kada pijem kontracepcijske pilule, one me čine depresivnom", poručila je.

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Inače, dio javnosti se okrenuo protiv nje onog trenutka kada je 2018. objavila fotografiju i napisala da je osjetila da joj se događa spontani pobačaj. Mišljenja o njezinom potezu su bila podijeljena. Jedni su je hvalili što je toliko bolnu temu podijelila na internetu dok su je drugi kritikovali što intimne informacije dijeli na Instagramu, piše Story.

Ubrzo nakon toga je Hilaria objavila da je ponovo trudna. Tada su se mnogi složili u jednome. Smatrali su da nije trebala tako brzo zatrudniti nakon traumatičnog iskustva i da tako muči svoje tijelo. Komentarisali su kako zaista nije bilo potrebe za tim nakon što je rodila četvero zdrave djece i da nije trebala žuriti s rađanjem petog djeteta.

Hilaria Baldwin
Foto: Instagram: Hilaria Baldwin

Ali Hilariju negativni komentari nisu zanimali i nastavila je dijeliti porodične fotografije te isticati koliko je sretna. Dokazala je da ne mari za kritike i kada je objavila fotografiju na kojoj drži najmlađeg sina. Na toj fotografiji je u donjem vešu i jasno se vidi njena zategnuta figura. Nedavno je također izjavila da nije isključeno ni da ponovo zatrudni i rodi svoje osmo dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije