Rizzo Ruža bio žrtva hakerskog napada: "Mnogi nisu shvatili poentu pjesme 'Trange Frange'"

0
Radiosarajevo.ba
Rizzo Ruža bio žrtva hakerskog napada: "Mnogi nisu shvatili poentu pjesme 'Trange Frange'"
Foto: Printscreen / Rizzo Ruža

Sarajevski pjevač Rizzo Ruža oglasio se danas na društvenim mrežama te kazao da je bio žrtva hakerskog napada.

"Otkako sam izbacio novu pjesmu i spot "Trange Frange" društvene mreže bruje od komentara, a svakodnevno dobijam na stotine poruka, od onih dobrih da je pjesma vrh i osvježenje, do onih negativnih na koje neću da trošim riječi", kazao je Rizzo Ruža.

Poručio je da mu je YouTube kanal jučer bio žrtva hakerskog napada i da je nova pjesma uklonjena.

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

"Nažalost, mnogi nisu shvatili poentu pjesme, pa su nastavili sa negativnim komentarima i optuživanjem jedni drugih. Možda je naivno bilo misliti da će se prepoznati oni čija se život sveo na kladionicu i "trange frange"", naveo je Rizzo Ruža.

"Nažalost, došlo je do usijanja na nekim komentarima i jučer je moj email nalog i Youtube kanal bio žrtva hakerskog upada. Pjesma sa 73.000 pregleda je uklonjena, ali smo jučer uspjeli da povratimo kontrolu i pjesma je ponovo postavljena na moj oficijelni kanal. Hvala onima koji vjeruju u mene i koji me prate, za nih spremam jos žešću zafrkanciju, a hejterima poručujem da se opuste malo i uživaju u životu", zaključio je u obraćanju fanovima na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije