Rita Ora i Taika Waititi podijelili slike s vjenčanja i otkrili istinu o tome gdje su to učinili

0
Radiosarajevo.ba
Rita Ora i Taika Waititi podijelili slike s vjenčanja i otkrili istinu o tome gdje su to učinili
Foto: Jack Gorlin / Slike s vjenčanja Rite Ore

Britanska pjevačica albanskog porijekla Rita Ora podijelila je slike s vjenčanja u Los Angelesu, koje nismo imali prilike vidjeti prije.

Pomalo neobično, Rita je 'skupila hrabrosti' i zaprosila svog tada budućeg supruga.

"Zaprosila me je, i odmah sam rekao 'da'", kaže filmski režiser Taika Waititi o tome kako su on i pjevačica i tekstopisac Rita Ora postali zaručeni. Iako su se prvi put upoznali na roštilju koji je Taika organizovao u svojoj kući u Los Angelesu 2018. godine, počeli su izlaziti tek 2021. godine dok su oboje radili u Australiji.

Obrisan Instagram profil Jelene Karleuše: Crnogorci tvrde - 'Nismo botovi, pravi smo ljudi'

Obrisan Instagram profil Jelene Karleuše: Crnogorci tvrde - 'Nismo botovi, pravi smo ljudi'

Rita je zaprosila Taiku dok su bili na odmoru u Palm Springsu u ljeto 2022. godine, a nekoliko sedmica kasnije planirali su vjenčanje u Los Angelesu, 4. augusta.

"Nije bilo u Londonu ili Francuskoj, kako su svi izvještavali. Bilo je u Los Angelesu s malom grupom prijatelja", objasnio je on. "Kod nas kući", napominje Ora. "Naša adresa je bila... Ne, šalim se", kaže Waititi sa podsmjehom.

Slike s vjenčanja Rite Ore
Foto: Jack Gorlin: Slike s vjenčanja Rite Ore

Tokom prošle godine, oboje su se zabavljali s dezinformacijama o svom vjenčanju koje su se širile internetom.

"Zaista nam je bilo zabavno vidjeti različite priče koje su ljudi izmislili, a pri tome smo istinu zadržali samo za sebe. I volim što sada možemo otkriti šta se stvarno dogodilo, i to baš na našu godišnjicu", priznaje Ora.

Što se tiče planiranja, nije ga bilo. Cijeli događaj smišljen je i izvršen u samo dvije sedmice. "Bilo je otprilike osam ljudi, samo bliski prijatelji i porodica, i roditelji preko Zooma", kaže Waititi.

Mlada je nosila haljinu Tom Ford i dragocjeni nakit Lorraine Schwartz za intimnu ceremoniju. "Tom Ford mi je jedan od omiljenih dizajnera svih vremena. Sada mi je jedan od bliskih prijatelja i jako ga volim i divim mu se. Vjenčati se u njegovoj haljini bilo je ostvarenje sna.

Slike s vjenčanja Rite Ore
Foto: Jack Gorlin: Slike s vjenčanja Rite Ore

A budući da nije bilo planirano, nisam znala je li prava haljina uopšte dostupna u gradu, ali rizikovala sam i otišla u prodavnicu Tom Forda, i tamo me čekala s velom, u mojoj veličini. Mislim, bilo je kao da je sudbina, iskreno. I to me jako usrećilo", ispričala je Ora.

Što se same ceremonije tiče, par je odlučio zadržati stvari jednostavnima. "Nosila sam majčine bisere koje je ona nosila na svom vjenčanju. Bilo je prekrasno. Moja sestra me otpratila do oltara, i bilo je stvarno jednostavno, blaženo, mirno, privatno i zabavno", kaže pjevačica.

Godinu dana kasnije, oboje još uvijek uživaju u vjenčanom blaženstvu. "Još uvijek funkcioniše. Ne mogu vjerovati da je prošla godina", zaključio je Waititi, piše Vogue.

"Isto. Ne mogu vjerovati da je prošla godina. Osjećam se kao da se ništa nije promijenilo od dana kada sam ga upoznala na roštilju. Jednostavno je tako lijepo biti s mojim najboljim prijateljem", zaključila je Ora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije