Rijetko je u javnosti: Supruga Aleksandra Vučića pojavila se na reviji za žrtve masakra

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ženica sluzavog kišobrandžije sa Vraca

Rijetko je u javnosti! I bolje je, jer rijetko je gadna.

Bivša supruga iznenada preminula

Ovaj ko Putin!

***

***

***

***

***

***

Isfrustrirani

>>Rijetko je u javnosti! I bolje je, jer rijetko je gadna. ka Ženica sluzavog kišobrandžije sa Vraca< Ona je dama i supruga predsjednika Republike Srbije. Ti nisi bio ni predsjednik odjeljenjske zajednice. O ukusima se ne raspravlja,mada čisto sumnjam da bi narod rekao da je tvoja supruga ljepša od gospođe Vučić .

Dana

Ovaj ko Putin! ka Bivša supruga iznenada preminula Aleksandar i Ksenija su se razveli desetak godina prije njene smrti . Njih dvoje su roditelji Danila i Milice, a nakon razvoda između njih je ostalo prijateljstvo i podrška. Pokojna Ksenija je bila profesionalac u svom poslu ,ali iz njenih emisija ,pitanja ,komentara i svih drugih postupaka nakon razvoda , moglo se zaključiti šta misli o bivšem mužu. Putinova bivša žena je udana za milijardera koji je dvanaest godina mlađi od nje. Pa iz tog se da zaključiti koliko joj je ,,loše" u životu. Jedina od bitnih sličnosti između ova dva predsjednika je u tome da ih oni koji su u svemu lošiji od njih zajedno sa onima koji su kroz bližu i dalju istoriju bili na neprijateljskoj strani Rusije i Srbije patološki mrze.

/ Najnovije