Rihanna omiljeni parfem ne mijenja godinama, postao je njen zaštitni znak

0
Radiosarajevo.ba
Rihanna omiljeni parfem ne mijenja godinama, postao je njen zaštitni znak
Foto: Instagram / rihannaofficlal / Slavna pjevačica

Rihanna je otkrila svoje omiljene mirisne note i najdraži parfem od kojeg se, bez obzira na doba godine, ne odvaja.

Parfem na neki način otkriva naš karakter i ostavlja trag za nama koji će ostati u sjećanju, a slavne osobe posebno zanima kakav dojam ostavljaju na javnost.

Glavne karakteristike moćnog parfema su da, prije svega, ne bude preintenzivan, a da je ipak nezaboravan; ne smije 'ugušiti', ali mora ostaviti upečatljiv trag, piše Story.hr.

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Oglasio se Elmedin Konaković: 'Upozoravao sam vlasti u RS'

Kao što mnogi domaći pjevači imaju svoje omiljene parfeme koji su svjetski poznati, Rihanna je otkrila svoj skriveni mirisni dragulj po kojem je prepoznatljiva.

'Miriše na raj', kaže prijatelj pjevačice, reper Lil Nas X, misleći na njen omiljeni miris. Za razliku od ostalih zvijezda, Rihanna već nekoliko godina nosi isti parfem i ne dijeli parfeme na večernje i dnevne, ljetne i zimske.

Dugogodišnji favorit ljepotice je provokativni parfem Love, Don't Be Shy poznate kuće Kilian. Parfem je sastavljen od nota cvijeta naranče, nerolija, ruže i bijelog sljeza - sladak je i vrlo postojan.

"Kad Rihanna uđe u sobu, svi to osjete – zavodljiv miris postao je njen zaštitni znak", kaže još jedan izvor blizak pjevačici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije