Ricky Martin oduševio izgledom u Cannesu

5
Radiosarajevo.ba
Ricky Martin oduševio izgledom u Cannesu
Foto: EPA-EFE / Ricky Martin sa suprugom

Među brojnim zvijezdama koje su se okupile na filmskom festivalu u Cannesu našao se i svjetski poznati pjevač Ricky Martin.

Pjevač je aktivan na Instagram profilu pa redovno objavljuje fotografije i snimke. Ricky izgleda sjajno, niko ne bi rekao da ima 50 godina.

Najviše su pažnje privukli njegovi isklesani trbušni mišići, ali i brojne tetovaže.

Rezolucija o Srebrenici ima podršku u Ujedinjenim narodima, evo koje države su protiv

Rezolucija o Srebrenici ima podršku u Ujedinjenim narodima, evo koje države su protiv

U Cannesu bi Ricky trebao nastupiti s Christinom Aguilerom na gala večeri Američkog fonda za istraživanje AIDS-a, a s njim je u Cannes došao i njegov suprug Jwan Yosef s kojim se vjenčano 2016. godine, šest godina nakon što je slomio srca svojim obožavateljicama diljem svijeta otkrivši da je gay, piše Story.hr.

Vijest je objavio na svojoj službenoj stranici napisavši da je 'sretan gay muškarac'. Objasnio da se na taj potez odlučio zbog pisanja svojih memoara te godinu i pol starih blizanaca, Mattea i Valentina, koje je 2008. godine dobio uz pomoć surogat majke.

U španjolskom izdanju Vanity Faira Martin je izjavio da bi za anđela poput njegove surogat-majke dao život jer mu je dala najveći blagoslov na svijetu. Nakon vjenčanja s Jwanom, dobili su još dvoje djece, kćerkicu Luciu i sinčića Renna.

Za njim su ludjele žene širom svijeta, a danas ima muža i četvero djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije