Reper objavio 18+ video na Instagramu, pravda se: Nije trebalo izaći u javnost

0
Radiosarajevo.ba
Reper objavio 18+ video na Instagramu, pravda se: Nije trebalo izaći u javnost
Foto: Instagram/Nelly / Reper Nelly

Na Instagram profilu američkog repera Nellyja pojavila se snimka oralnog seksa.

TMZ piše da se, iako se lice pjevača ne vidi na snimci, čuje njegov glas dok ga oralno zadovoljava žena. O svemu se oglasio i pjevač.

"Iskreno se izvinjavam mladoj dami i njenoj porodici. Ovo je neželjeni publicitet za nju i njih. Ovo je stari video koji je bio privatan i nikada nije trebao izaći u javnost", rekao je Nelly za TMZ.

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Nellyjev tim tvrdi da je pjevaču profil hakiran i da su zabrinuti da bi više njegovog privatnog sadržaja moglo završiti na internetu, uključujući financijske podatke, lične dokumente i šifre, prenosi Index.

Video je brzo uklonjen s njegovog profila, ali snimka se pojavila na Twitteru. Mnogi korisnici te društvene mreže sada pišu objave na njegov račun. Dok se mnogi šale, ima i onih koji su stali u odbranu repera.

"Ja kad listam po Twitteru da nađem Nellyjev video o kojem svi pričaju", "Čekam da mi neko pošalje Nellyjev video", "Kome treba video?", "Svi pričaju o Nellyjevom videu i mislim da nije fer jer je jako ranjiv trenutak i ne znate kakve vi zvukove ispuštate. Niko ne zvuči cool u tom trenutku, pustite ga na miru", pišu korisnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije