Razvodi se poznati hollywoodski par: "On se ponaša hladno i udaljeno"

0
Radiosarajevo.ba
Razvodi se poznati hollywoodski par: "On se ponaša hladno i udaljeno"
Foto: Društvene mreže / Sofia Vergara i Joe Manganiello

Sofia Vergara i Joe Manganiello jedan su od najzgodnijih holivudskih parova, a brzo su znali da su stvoreni jedno za drugo.

Glumac je zaprosio zvijezdu Moderne porodice na Badnjak 2014. na Havajima tokom zalaska sunca.

Bilo je to šest mjeseci nakon što su započeli vezu.

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

"Ti si moje sve", rekao je slavnoj Kolumbijki nakon čega je pristala udati se za njega. Par je u braku od 2015.

Iako njihova ljubavna priča zvuči kao moderna bajka, šuškanja koja su se pojavila u posljednje vrijeme sve su samo ne bajkovita. Već se neko vrijeme nagađa da Joe i Sofija imaju problema u braku.

Američki mediji pišu da par već neko vrijeme ne živi zajedno, a u prilog nagađanjima ide i činjenica da njih dvoje već duže vrijeme nisu viđeni zajedno u javnosti.

Sofia Vergara lansirala beauty brend i otkrila svoju najveću grešku kada je u pitanju njega kože

Sofia Vergara lansirala beauty brend i otkrila svoju najveću grešku kada je u pitanju njega kože

Nove potvrde da im uskoro slijedi razvod fanovi su pronašli u objavama povodom Sofijinog 51. rođendana.

Naime, glumica je na Instagramu podijelila snimku s proslave svog rođendana u Italiji, a mnogima je 'upalo u oči' da njen suprug nije bio na proslavi što je samo dodatno potaknulo glasine o razvodu.

Pridonio im je i sam Joe koji je supruzi doduše čestitao rođendan, ali prilično hladno i suzdržano. Na Instagramu je objavio njihovu zajedničku fotografiju i kratko poručio:'Sretan rođendan, Sofia'. Fanovima njegov hladan ton nije promakao.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cuh-rxeyDCH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b2a71147-5fcc-4e37-8dfc-4e60c786eeb9[/instagram]

"Jesam li ja jedina kojoj se ne sviđa kako to zvuči? Samo Sofia, ne moja ljubav ili moja voljena supruga", "Nešto nije u redu. Njoj je poslao hladnu poruku, a ona mu nije ni zahvalila" "On se ponaša hladno i udaljeno", "Joe, nadam se da je sve u redu s vama, ovo je bila puno drugačija i hladnija poruka za rođendan tvoje supruge, ako je usporedimo s ranijim porukama", nizali su se komentari, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije