Raskalašeni život najmlađeg Hefnerovog sina

Radiosarajevo.ba
Raskalašeni život najmlađeg Hefnerovog sina
Moćno Playboyevo carstvo koje je Hugh Hefner ostavio iza sebe, neće propasti jer Hefnerov najmlađi sin Cooper već ima velike planove za budućnost.

Iako ima samo 26 godina, Cooper je kreativni direktor u Playboy Enterprises, a utemeljitelj je i bivši direktor u novopokrenutoj medijskoj kući HOP - Hefner Operations & Productions. Uz to, on je i pripadnik kalifornijske vojne jedinice. 

 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on


Istovremeno vodi prilično uzbudljiv život u slavnoj Playboyevoj rezidenciji, te ga na Instagramu prati 71.000 ljudi, a kako stvari stoje, na najboljem je putu da naslijedi dobar dio očeve imovine.

Cooper Hefner rođen je 4. septembra 1991. godine, a majka mu je Kimberly Conrad (55), bivša "Zečica godine". Cooper ima godinu dana starijeg brata Marstona, a obojica su odrasli u Playboyevoj rezidenciji poznatoj po razvratnim partijima.

Kad su ga jednom pitali kako je bilo odrastati u toj kući, odgovorio je:

"Otkako je moja mama počela živjeti s tatom, sve je postalo krotkije. Na njeno insistiranje partiji su se pretvorili u primanja s obaveznim crnim kravatama." 
 
 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 
Iako su roditelji počeli živjeti odvojeno još 1998. godine, službeno su se razveli 2010. godine, kad je on najavio zaruke za Crystal Harris (31), koja je ostala s njim sve do njegove smrti. 

Hugh je Kimberly i djecu smjestio odmah do svoje kuće, pa su Cooper i Marston živjeli zapravo na istoj adresi s ocem.  


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije