Pukla ljubav: Mario Ančić se razveo od poznate doktorice

0
Radiosarajevo.ba
Pukla ljubav: Mario Ančić se razveo od poznate doktorice
Foto: Screenshot/Instagram / Mario Ančić i bivša supruga

"Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli.

Prije više od godine dana svako je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano”, rekao nam je 40-godišnji Splićanin, koji je dokazao da razvod ne mora uvijek biti mučan i dramatičan.

I kao što je sada progovorio o bračnom brodolomu, tako je ekskluzivno za Gloriju u maju 2021. godine podijelio priču o vjenčanju s anesteziologinjom Milom. Obred je bio u crkvi sv. Eufemije u Rovinju, a slavlje uz sedamnaestero članova najuže porodice te kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurina u stanciji Meneghetti.

Nesreća na Grbavici: Automobilom udario u dvoranu Goran Čengić

Nesreća na Grbavici: Automobilom udario u dvoranu Goran Čengić

"Sve je bilo divno, baš kako smo i zamislili. Jedino što zbog epidemioloških mjera slavlje nije moglo potrajati duže", ispričao je Mario dojmove s pandemijskog vjenčanja. Mladenka je nosila vjenčanicu eNVy room, a prvi ples im je bio na pjesmu Moje zlato Petra Graše. Odmah nakon slavlja Mario je otputovao u Ameriku gdje je studirao na njujorškom Univerzitetu Columbia, a sada je na visokoj poziciji u investicijskoj firmi One Equity Partners.

Od sportske karijere se oprostio već s 27 godina zbog mononukleoze te problema sa srcem i štitnjačom.

Haris Džinović se usporedio sa slavnim glumcem: "I Ben Affleck se razveo dva puta, što ne bih i ja"

Haris Džinović se usporedio sa slavnim glumcem: "I Ben Affleck se razveo dva puta, što ne bih i ja"

"Kad imate problem sa zdravljem, ne možete ništa osim paziti i slušati doktore. Kad sam imao 23 godine i kad sam osam sati dnevno bio u treningu, mečevima, tenisu ili kondicijskim treninzima, bio sam prisiljen ležati godinu dana u krevetu", ispričao je uz ostalo u HRT-ovoj emisiji U svom filmu.

Mario Ančić je uz Gorana Ivaniševića, Nikolu Pilića i Željka Franulovića jedan od četiri šampiona sa splitskih Firula. Bio je europski prvak do 14 godina, finalist juniorskog Australian Opena s 15, finalist Wimbledona u istoj kategoriji šest mjeseci kasnije, a početkom 2001. godine i prvoplasirani svjetski junior.

U Ateni je 2004. godine osvojio brončanu olimpijsku medalju u igri parova s Ivanom Ljubičićem, što je obojici donijelo Državnu nagradu za šport “Franjo Bučar”, a bio je i član hrvatske reprezentacije koja je godinu dana kasnije osvojila Davis Cup pobjedom nad Slovačkom u Bratislavi. Ostvario je brojne uspjehe kao sportaš i kao poslovni čovjek, a možda će ponovno pronaći i sreću u ljubavi, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije