Prvi put se oglasila majka nove mlade djevojke Lazara Ristovskog

7
Radiosarajevo.ba
Prvi put se oglasila majka nove mlade djevojke Lazara Ristovskog
Foto: Instagram/Screenshot / Lazar Ristovski i djevojka Anica Lazić

Anica Lazić, 39 godina mlađa djevojka regionalno poznatog glumca Lazara Ristovskog, povodom 71. rođendana uputila mu je čestitku na društvenim mrežama.

"Lazar (značenje 'Bog pomaže'). Vjeruje se da je muškarac s ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobjednik. Dobročinitelj. Naš najveći umjetnik. Vječiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe", započela je Anica.

Dodala je da je on zaštitnik, optimista, rodoljub, smio i hrabar, veliki prijatelj te čovjek široke svijesti i dobrog srca.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Na ovu se čestitku oglasila i Anicina majka.

Ona je ispod fotografije svoje kćerke i potencijalnog zeta ostavila komentar koji je mnogima zapao za oko.

Komentar Anicine majke
Foto: Instagram/Screenshot: Komentar Anicine majke

"Sretan rođendan, vitezu hrabrosti", napisala je Ankica, uz niz emotikona, na šta je Anica ubrzo odgovorila sa: "Hvala, mamita! Volim te."

Srbijanski mediji su nedavno objavili da je Lazar izbacio svoju bivšu suprugu Danicu iz glumačke postave serije Dream Team te angažirao Anicu.

Nedavno se razveo od Danice nakon četiri decenije dugog braka, a čitavu javnost je šokirao kada je na svom Instagramu objavio sliku sa novom djevojkom koja je od njega mlađa čak 39 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije