Prva supruga Erosa Ramazzottija: Ljubavi presudila sekta - 5 godina poštovala pravila

1
Radiosarajevo.ba
Prva supruga Erosa Ramazzottija: Ljubavi presudila sekta - 5 godina poštovala pravila
Foto: Instagram/ Michelle Hunziker / Prva supruga Erosa Ramazzottija

Manekenka Michelle Hunziker (45) proslavila se kao supruga talijanskog miljenika žena, muzičara Erosa Ramazzottija (58), s kojim je bila u braku od 1998. do 2009. godine.

Njihovoj ljubavi presudio je kult Warriors of Light, čija je Michelle bila članica pet godina, a stroga pravila branila su joj seksualne odnose, alkohol, pušenje, pa čak i masturbiranje.

Detalje o sekti koju je napustila otkrila je u svojoj biografiji "A Seemingly Perfect Life", u kojoj je, među ostalim, napisala i kako je živjela u uvjerenju da je Isusova sestra te reinkarnacija nacističke nevjeste.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Ramazzoti joj je bezuspješno pokušavao ukazati na njihov loš utjecaj, ali, na kraju je to presudilo njihovu braku. Papire za razvod podnijeli su 2002. godine, a on je finaliziran tek sedam godina poslije.

Brak s Ramazzotijem ovoj rođenoj Švicarki donio je talijansko državljanstvo, ali i brojne voditeljske angažmane u velikim talijanskim TV kućama.

Bivši supružnici zajedno imaju kći Auroru, kojoj je Eros posvetio pjesmu "L'aurore", dok je za Michelle napisao hit "Più bella cosa".

Danas su u dobrim odnosima, a nedavno su se skupa pojavili u showu "Michelle Impossible" i pred kamerama izmijenili poljubac, piše Story.hr.

Eros je nakon razvoda pronašao utjehu u 25 godina mlađoj manekenki Marici Pellegrinelli, s kojom se oženio nakon pet godina veze 2014., ali, razveli su se 2019. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Enza i kćer Emiliju.

Michelle se 2014. udala za poduzetnika Tomasa Trussardija, s kojim je dobila kćeri Sole i Celeste, ali, i oni su ove godine okončali svoj brak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije