Prva fotografija trudne djevojke Andrije Miloševića

0
Radiosarajevo.ba
Prva fotografija trudne djevojke Andrije Miloševića
Foto: Instagram / Andrija Milošević s djevojkom Aleksandrom Tomić

Glumac Andrija Milošević i njegova devojka, glumica Aleksandra Tomić, čekaju prvo dijete, a prve fotografije trudne Aleksandre razniježile su sve.

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, a pokazali su gdje uživaju na, kako se čini, romantičnom i veoma zabavnom odmoru.

Aleksandra je objavila sliku na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Glumica je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i ljepote jeseni zastaje dah, piše Nova.rs

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju, kako je poručio, "poželeo je da bude lep kao i svi drugi", pa podijelio rezultat.

Podsjetimo, Andrija je ranije istakao da je presretan što će on i Aleksandra dobiti dijete.

"Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti", rekao je glumac.

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi", rekao je Milošević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije