Andrija će postati otac: Budući roditelji "skakali od sreće" kada su saznali vijest

1
Radiosarajevo.ba
Andrija će postati otac: Budući roditelji "skakali od sreće" kada su saznali vijest
Foto: Instagram / Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević

Glumačko-partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a radosna vest da čekaju bebu ih je usrećila jer su je dugo priželjkivali.

Sandra je jednom prilikom otkrila kako je izgledao početak Andrijine i njene romanse.

"Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorištnu predstavu 'Mala sirena' u pozorištu'Boško Buha'. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin", kazala je buduća majka.

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

Pas Zigi koji je tražio ljude pod ruševinama u Turskoj se priključuje potrazi za nestalom Dankom (2)

"Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto", dodala je Tomić.

Andrija i Sandra su, podsjetimo, bili oduševljeni kad su saznali da će se konačno ostvariti kao roditelji, dok je ona odlučila da je vrijeme da posao ostavi po strani.

"Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima", rekao je izvor za Blic.

Aleksandra je u petom mjesecu trudnoće, a par još uvijek nije otkrio bebin spol.

Andrija je na pitanja o očinstvu već nekoliko puta otvoreno odgovarao u javnosti, priznavši kako su on i njegova dugogodišnja djevojka spremni za ulogu roditelja, a sada im se ta velika želja i ostvaruje.

"Apsolutno sam spreman postati otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda jednostavno dođete do jednog trenutka kada pomislite na to. U stvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poanta priče. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi", izjavio je Andrija u jednom intervjuu.

Također je rekao i kakav će otac biti:

"Nemam pravilo za odgoj djece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema djetetu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije