Prošle godine se razvela, a sada ostala bez majke: Slavna manekenka doživjela veliki gubitak

0
Radiosarajevo.ba
Prošle godine se razvela, a sada ostala bez majke: Slavna manekenka doživjela veliki gubitak
Instagram / Gisele Bündchen

Majka Gisele Bundchen, Vania Nonnenmacher, preminula je u Brazilu nakon borbe s karcinomom, navode mediji.

Vania Nonnenmacher preminula je u nedjelju, 28. januara, u bolnici u Brazilu nakon što joj je dijagnosticiran karcinom. Lokalni mediji dijele vijest koja je potvrđena pismom o smrti koje je podijeljeno od strane pogrebnog društva u Brazilu.

Gisele Bundchen je bila jedna od šest kćerki koje je Vania dobila sa suprugom Valdirom Bundchenom. Gisele također ima blizanku po imenu Patricia i druge sestre; Rafaelu, Grazielu, Gabrielu i Raquel.

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Duga kolona na magistralnom putu Žepče - Zenica

Vania je bila bankarica u penziji i prethodno je radila u Nacionalnoj banci Brazila, dok je njen suprug Valfir bio profesor na univerzitetu.

Brazilski list G1 izvještava da će se posljednji ispraćaj za Vaniju održati istog dana kad je preminula, u nedjelju, u Portu Alegreu, u Ekumenskoj kapeli Metropolitanskog krematorija.

Adriana Lima ponovo glavna tema svjetskih medija: 'Potpuno je drugačija'

Adriana Lima ponovo glavna tema svjetskih medija: 'Potpuno je drugačija'

Vania i Gisele zajedno su se pojavile na naslovnici Vogue Brasil 2019. godine. Gisele još nije javno komentirala tu tužnu vijest. Manekenka je ranije objavljivala zajedničke fotografije s majkom na društvenim medijima.

U julu 2022. godine, na Instagramu je čestitala majci rođendan. Obilježavajući Vanijin 73. rođendan, Gisele je napisala: "Sretan rođendan, mama! Zauvijek sam zahvalna za sve što si učinila i nastavljaš da činiš za nas. Hvala ti što nas uvijek voliš, inspiriraš i poučavaš. Hvala ti što si mi dala život! Volim te puno!"

Među slikama je bila fotografija majke i kćerke kako se zatvorenih očiju grle i nježno dodiruju čelom. Još jedna slika sa snimke prikazivala je slatki porodični kadar, uključujući i Vanijine unuke.

Gisele ima dvoje djece, 14-godišnjeg Benjamina i 11-godišnju Vivian, sa svojim bivšim suprugom Tomom Bradyjem. Par se vjenčao 2009. godine prije razlaza 2022. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije