Adriana Lima ponovo glavna tema svjetskih medija: 'Potpuno je drugačija'

0
Radiosarajevo.ba
Adriana Lima ponovo glavna tema svjetskih medija: 'Potpuno je drugačija'
Foto: EPA-EFE / Adriana Lima

Manekenka Adrijana Lima (42) iznenadila je javnost svojim nedavnim pojavljivanjem na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes u Los Angelesu prošlog mjeseca. Fotografi su uhvatili trenutak, a kritike su odmah krenule na račun njenog izgleda.

Nakon što su se pojavile lavine negativnih komentara, slavna manekenka odlučila je odgovoriti kritičarima.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je tada uz fotografiju koju je podijelila kao odgovor na kritike nakon premijere filma u Los Angelesu.

Potvrđena optužnica protiv Anela Bećirovića zbog ubistva Emire Maslan

Potvrđena optužnica protiv Anela Bećirovića zbog ubistva Emire Maslan

Ovih dana smo je prvi put vidjeli na crvenom tepihu nakon tih negativnih reakcija, gdje je prisustvovala gala večeri "Mon Chéri Barbara" u Minhenu.

Nosila je dugu sivu haljinu, smješkala se i pozirala. Njen izgled bio je manje natečen i izobličen, a mnogi su primijetili da je imala manje "kose oči" i podignute obrve, sugerirajući kako je ovog puta izgledala bolje nego prethodno.

Prošlog mjeseca su je kritičari brzo napali zbog njenog izgleda. Dok su neki prvo mislili da je dobila nekoliko kilograma viška, drugi su spekulisali o estetskim zahvatima poput "fox eyes" ili prekomjernom korištenju botoksa i filera.

"Zašto si se podvrgla operacijama?", "Šta se dogodilo s tvojim licem i tijelom?", "Izgleda kao da nosi masku, potpuno je drugačija", bili su samo neki od komentara koji su kružili nakon njenog javnog pojavljivanja, piše CDM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije