Pronašla novu ljubav: Udala se udovica glumačke legende

Radiosarajevo.ba
Pronašla novu ljubav: Udala se udovica glumačke legende
Foto:Facebook / Williams: Nikada nije gubila vjeru u ljubav

Michelle Williams, udovica glumca Heatha Ledgera, stala je pred oltar. Samozatajna glumica u posljednjem intervjuu za časopis Vanity Fair priznala je kako se udala za kantautora Phila Elveruma. Zaljubljeni par sudbonosno "Da" izrekao je u tajnosti na planini Adirondack okružen samo najbližim ljudima.

Simpatična 37-godišnjakinja svoj odnos s Philom opisala je "vrlo svetim i posebnim", a sve zbog načina na koji su došli jedno do drugoga. Naime, glumica je bila u vezi s Heathom Ledgerom, koji se 2008. godine predozirao i umro, a s njim je dobila 11-godišnju kći Matildu. Također, Philova supruga Geneviève Castree umrla je 2016. godine od raka. Michelle je od Heathove smrti tražila nekoga ko ju može voljeti poput njega, a Philu je to uspjelo.

"Nikada nisam odustala od ljubavi. Uvijek sam govorila Matildi da me njen tata volio prije nego je iko mislio da sam talentirana i lijepa", kazala je glumica te dodala zašto je Phil taj koji ju je osvojio:

"Phil nije kao drugi. Zbog načina na koji me voli, ponovo želim živjeti život punim plućima. Napokon sam pronašla nekoga uz koga se osjećam slobodno."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije