Promijenila prezime, jer nije oprostila ocu: Evo kako izgleda Mister Beanova kćerka

0
Radiosarajevo.ba
Promijenila prezime, jer nije oprostila ocu: Evo kako izgleda Mister Beanova kćerka
Foto: Prtscr/Twitter / Foto: Rowan Atkinson (u sredini) i Lily Sastry (lijevo)

Kćerka slavnog Rowana Atkinsona je višestruko talentovana umjetnica Lily Sastry, a navodno svome ocu nikada nije oprostila vanbračnu aferu sa komičarkom Louise Ford.

Legendardni Rowan Atkinson, britanski glumac koji je najšire poznat po ulozi Mr. Beana, 1990. godine vjenčao se sa visažisticom Sunetrom, sa kojom je dobio dvoje djece, kćerku Lily i sina Benjamina.

Kao i njen otac, Lily je krenula glumačkim stopama, te je prvu filmsku ulogu ostvarila je u naslovu za djecu Tooth iz 2004. godine. Lily je zajedno sa ocem Rowanom glumila u Mr. Bean’s Holidayi Johnny English Reborn.

Pomozi.ba i ove godine pomaže maturanticama: Odjeća, obuća i nakit za svečane prilike

Pomozi.ba i ove godine pomaže maturanticama: Odjeća, obuća i nakit za svečane prilike

Nakon velikog platna, Lily se okrenula kabareu. Počela je izvoditi svoju samostalnu predstavu na nekoliko različitih mjesta i s vremenom je postala poznata. Sa popularnoću je došla i ponuda za vlastiti show na West Endu pod nazivom “Lily” koji je postao veliki hit.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cl586fkKyGT/[/instagram]

Lily je i samouka likovna umjetnica, a fotografije svojih radova objavljuje na Instagramu. Također, Lily se bavi i muzikom koju objavljuje na SoundCloudu.

Brak Sunetre i Rowana Atkinsona prošao je kroz nekoliko uspona i padova a konačno su se razveli 2014. godine. Javnost je tada šokirala vijest o Rowanovoj aferi s komičarkom Louise Ford. Ne samo da je varao ženu, nego je to radio sa vršnjakinjom svoje kćerke, prenosi Story.hr.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck8YAO7oKQN/[/instagram]

Lily je nakon razvoda roditelja uzela majčino prezime. Nagađa se da je to zbog toga što mu nikada nije oprostila što je prevario njezinu majku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije