Prodaje se kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije nego se udala za princa Harryja

Radiosarajevo.ba
Prodaje se kuća u kojoj je Meghan Markle živjela prije nego se udala za princa Harryja
Foto: Mls.com / Kuća Meghan Markle u Los Angelesu

Vojvotkinja od Sussexa živjela je luksuznoj kući u Los Angelesu dok je bila glumica i blogerica, a ta nekretnina se sada prodaje.

Tamo je Meghan Markle živjela s bivšim mužem, redateljem Trevorom Engelsom u periodu od 2011. do 2013. godine. Kuća se prodaje po cijeni od 1.8 miliona dolara, piše Mirror.

Kuća ima 210 kvadrata, a nalazi se u četvrti Hancock Park. Donji dio kuće ima kamin, kao i elegantne bijele letvice i visoki plafon, prenosi Večernji list.

Kuhinja je opremljena aparatima od nehrđajućeg čelika, a ima i mramorni pult. Cijeli prostor dnevnog boravka povezan je s kuhinjom. Čak i sami ukrasi, kao i namještaj djeluje vrlo elegantno, a prevladava bijela boja i prirodni drveni podovi.

Sve spavaće sobe nalaze se na spratu, a imaju puno prozora te samim time i svjetlosti, dok dvije od četiri imaju i vlastito kupatilo.

Ispred kuće nalazi se i mali dio za sjedenje i uživanje s kojeg se proteže pogled na vrt i još jedna sjedeća garnitura koja se nalazi na suncu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije