Prirodna ljepotica: Glumica napunila 50 godina, a i dalje izgleda sjajno

1
Radiosarajevo.ba
Prirodna ljepotica: Glumica napunila 50 godina, a i dalje izgleda sjajno
>Foto: Instagram / Alyssa Milano

Hollywoodska glumica Alyssa Milano jučer je proslavila svoj 50. rođendan, a pratiteljima na Instagramu otkrila je kako je provela svoj poseban dan, a usput se i slikala u krevetu i objavila fotografiju na kojoj se nalazi bez trunke šminke. 

Poznata je po seriji Charmed, te filmovima Kiss the Bride, Fear i Commando.

Iako joj ovo nije prvi put da pozira bez šminke pred pratiocima, oni su uvijek iznova oduševljeni njezinom ljepotom, piše Večernji.ba.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

"Ovo su 50-te. Bez uređivanja. Bez šminke. Ovaj dan ću provesti kao i svaki drugi dan. Malo ću se kretati, voljeti mnogo, biti na raspolaganju i biti zahvalna na svemu. Sretna sam što sam tu. Baš tu. Baš sada. U ovom trenutku", napisala je u opisu slike.

Fotografiju joj je lajkalo gotovo 110 hiljada ljudi, a brojni su joj u komentarima pisali čestitke.

Inače, glumica je privukla pažnju javnosti kada je prošle godine u oktobru uhapšena ispred Bijele kuće u Washingtonu zbog sudjelovanja na protestu.

Učesnici protesta tada su odlučili izaći na ulicu i tražiti izmjene oko prava glasa, no policija ih je privela budući da se po zakonu Washingtona zabranjuje okupljanje gomile i zauzimanje pločnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije