Princ William: Žao mi je što moja djeca ne mogu upoznati moju majku

Radiosarajevo.ba
Princ William: Žao mi je što moja djeca ne mogu upoznati moju majku
/ GQ/Foto: Norman Jean Roy
Princ William i njegova porodica - supruga Kate Middleton, njihovo dvoje djece George i Charlotte te pas Lupo - su povodom intervjua za engleski GQ pozirali u porodičnom vrtu, što je čitateljima rijedak uvid u privatni život kraljevske porodice.

U veoma iskrenom intervjuu, princ William kaže da bi jako volio da je njegova majka, princeza Diana, koja je prije 20 godina poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu, imala priliku upoznati njegovu suprugu Kate te gledati kako njihova djeca odrastaju.

"Volio bih ju pitati za savjete, volio bih da je upoznala Chaterine i da može vidjeti kako naša djeca odrastaju. I tužan sam zbog toga što znam da se to neće dogoditi i da je oni nikada neće upoznati", dodao je.

William kaže da mu je trebalo 20 godina da konačno može o majčinoj smrti otvorenije pričati.

"Trebalo mi je 20 godina da dođem do ovog stadija. Moja patnja i tuga nisu iste kao kod većine ljudi jer svi znaju za tu priču i svi znaju moju majku", kaže William.

"Ne bih mogao dobro obavljati svoj posao bez stabilnosti u porodici. To mi je jako bitno. Želim svoju djecu odgajati u sretnom, stabilnom i sigurnom svijetu i to je jako bitno i meni i Catherine. Ne želim da George odrasta u četiri zida palače, želim da bude vani, u stvarnom okruženju", ispričao je princ.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije