Zašto se Kate Middleton i princ William u javnosti nikad ne drže za ruke?

Radiosarajevo.ba
Zašto se Kate Middleton i princ William u javnosti nikad ne drže za ruke?
EPA / Prince William i Kate Middleton
Izgleda da je razlog iznenađujuće jednostavan, ako vjerujemo Robinu Kermodeu, stručnjaku za govor tijela. Sve je to zbog kraljice...

Kako piše Daily Mail, njeno veličanstvo, kraljica Elizabete II., rijetko se drži za ruke sa suprugom, princom Filipom. Robin je objasnio kako ne postoji službeno pravilo, ali je kraljica postavila presedan za ostale pripadnike kraljevske porodice. Iako je dopušteno da se nježnosti pokazuju fizički, oni su iz pristojnosti odlučili da neće.

Rekao je i kako par, koji je u braku od 2011., nema potrebu dokazivati svoju ljubav, pogotovo kad se radi o službenim posjetama i poslovima.

"Neke javne ličnosti držanjem za ruke žele dokazati kako je njihova veza čvrsta, ali to nije nešto s čim se princ William i Kate bore."

Nakon skoro šest godina braka i dvoje djece, nema sumnje kako se Kate i William vole. Samo biraju ostati profesionalni kad predstavljaju britansku monarhiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije