Princ William s poznatom pjevačicom: Selfi obara rekorde, a poruka na profilu šokirala fanove

0
Radiosarajevo.ba
Princ William s poznatom pjevačicom: Selfi obara rekorde, a poruka na profilu šokirala fanove
Foto: Instagram / Taylor Swift, princ William, Charlotte i George

Princ William proslavio je svoj 42. rođendan na nevjerojatnom koncertu Taylor Swift na Wembleyju u Londonu. Princ od Velsa uživao je u nastupu s djecom, princezom Charlotte i princem Georgeom, dok je najmlađi princ Louis ostao kod kuće s majkom Kate Middleton.

Vijest o prisustvu princa Wilijama na koncertu stigla je tek sinoć, a onda je pjevačica objavila selfie s članovima britanske kraljevske porodice na društvenim mrežama, izazvavši pravu buru.

Na selfiju su osmijesi Taylor Swift, princa Wilijama, princeze Charlotte koja je nosila sjajan modni izbor njene majke Kate Middleton, i princa Georgea koji je poput sestre bio veoma elegantan.

Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

Princ Wilijam bio je u društvu Zare i Mikea Tindalla, a koncert su gledali i vođa laburista Sir Keir Starmer i njegova supruga Victoria.

Taylor Swift je podršku pružio i njen dečko, zvijezda NFL-a Travis Kelce, kao i njegov brat Jason s suprugom Kylie. Princ od Velsa napunio je 42 godine, a Kate Middleton je tim povodom na društvenim mrežama objavila ovu fotografiju.

Taylor Swift održala je sinoć prvi nastup u Londonu u okviru svoje turneje Eras Tour. U publici je bilo još poznatih ličnosti iz raznih sfera javnog života.

Taylor Swift, princ William, Charlotte i George
Foto: Instagram: Taylor Swift, princ William, Charlotte i George

Ova muzička zvijezda srela se s princem Wilijamom 2013. na koncertu u Londonu, kada joj se princ pridružio na bini. Taylor Swift se na društvenim mrežama obratila princu Vilijamu poručivši: "Sretan rođendan, M6".

Na Instagram profilu princa i princeze od Velsa pojavila se i ova poruka: "Hvala Taylor Swift na sjajnoj večeri!". Objavljena je i fotografija na kojoj je pjevačica s članovima britanske kraljevske obitelji i s partnerom Travisom Kelcejem.

Sinoćnji nastup uslijedio je nakon što je vojni orkestar u Buckinghamskoj palači ranije tog dana izveo Taylor Swiftinu pjesmu Shake It Off čime je obilježen početak njenih nastupa u Londonu. Taylor će imati još tri koncerta tokom vikenda i pet u augustu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije