Jedan od najpoznatijih repera današnjice uhapšen: Da li je njegova popolurna bivša djevojka uzrok?

1
Radiosarajevo.ba
Jedan od najpoznatijih repera današnjice uhapšen: Da li je njegova popolurna bivša djevojka uzrok?
Foto: Mirror / Travis Scott

Travis Scott je uhapšen u Miamiju zbog "narušavanja javnog reda pod uticajem alkohola i neovlaštenog ulaska".

Tridesettrogodišnjak je priveden u Turner Guilford Knight zatvorski centar oko 4:35 ujutro u četvrtak 20. juna, prema sudskim izvještajima. Uhapšen je zbog izazivanja "smetnje" na čarter brodu u Marini Miami Beach. "Bio je pijan, izazivao je nemir i nekoliko puta je zamoljen da ode," rekli su službenici Policijske uprave Miami Beach.

Scott, čije je pravo ime Jacques Bermon Webster, pušten je uz kauciju od 650 dolara(1185 KM). Ova suma je izračunata kao 500 dolara (911 KM) za optužbu za neovlašteni ulazak i 150 dolara (273 KM)za narušavanje javnog reda pod uticajem alkohola.

Skandalozno: Pripadnici vojske Srbije prodefilovali kroz Prijedor?!

Skandalozno: Pripadnici vojske Srbije prodefilovali kroz Prijedor?!

Policijski službenici Miami Beach su za 7 News Miami izjavili da je Scott uhapšen nakon što je odbio napustiti čarter brod.

Njegova fotografija iz pritvora sada je podijeljena od strane zatvorske ustanove Miami Dade.

Travis Scott
Foto: Mirror: Travis Scott

Reper je na fotografiji iz pritvora izgledao ozbiljno, noseći crno-sivi jaknu. Hapšenje dolazi nakon što je nedavno viđen kako uživa na porodičnom odmoru u St Tropezu.

Scott je u maju viđen kako uživa na luksuznom brodu sa svojom kćerkom Stormi i sinom Airem, koje dijeli sa svojom bivšom djevojkom Kylie Jenner. To se dogodilo samo nekoliko dana nakon što je navodno bio uključen u tuču sa drugim Kylienim bivšim momkom, Tyga, na zabavi u Cannesu.

Izvor je naveo: "Historija sa Kylie postoji ali nije nužno da je to bio uzrok ove tuče." Vjeruje se da niko nije povrijeđen tokom tuče.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije