Princ William oduševio: Ispunio želju djevojčice iz publike i glumio konja

Radiosarajevo.ba
Princ William oduševio: Ispunio želju djevojčice iz publike i glumio konja
Princ William nastupom u zabavnom programu Royal Variety Performance oduševio je i nasmijao svjetsku javnost, nakon što je na zahtjev djevojčice iz kraljevske lože ustao i glumio konja na pozornici.

Galop je, inače, zaštitni znak emisije britanske komičarke Mirande Hart koja je vodila ovogodišnji performans s kraljevskom porodicom, a nastup princa Williama postao je viralan vrlo skoro.

"Kakva legenda", komentirali su brojni Britanci masovno po društvenim mrežama, nakon što je objavljen snimak na kojem princ William pokazuje zabavnu stranu i poskakuje kao konj.

Učinio je to na zahtjev djevojčice s kojom je voditeljica Miranda Hart razgovarala na pozornici, a koja je princa ljubazno zamolila: "Gospodine, hoćete li galopirati s nama?".

Princ William najprije je prekrio oči rukom, a potom smijući se ustao i odglumio poznati galop. Do njega je sjedila i Kate Middleton koja je podržala supruga smijehom i aplauzom, zajedno s ostatkom publike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije