Neće biti jednostavno: Princ William zabrinut zbog kćerke

Radiosarajevo.ba
Neće biti jednostavno: Princ William zabrinut zbog kćerke
Vojvoda od Cambridgea je novinarima objasnio kako se snalazi u ulozi oca sada kada je njegova supruga Kate Middleton zbog rizičnog perioda trudnoće spriječena da mu pomaže.

Tata je veoma zabrinut zbog toga što ne zna da li će uspjeti djecu izvesti na pravi put.

"George već postavlja svoja pravila, a nije ni Charlotte daleko od toga", našalio se princ i objasnio da mu djeca prebrzo odrastaju i da nije spreman za to:

"Mislim da će Charlotte biti problematična kad malo odraste. Iako vjerovatno svi očevi to misle za svoje kćerke", govorio je brižni otac.

William je priznao i kako se osjećao kada je njegov sin George krenuo u školu:

"Većina roditelja je u tom momentu u suzama, a djeca su sasvim smirena", objasnio je William i dodao da je za njega i Georgea taj prvi dan prošao dobro s obzirom na ostale prvačiće. 

"Bio je tamo još jedan roditelj koji je imao mnogo problema s rastankom sa svojim djetetom. Pa sam ja zapravo bio jako zahvalan što se to meni nije dogodilo. Osim toga, sve je bilo stvarno lijepo i to je jako dobra škola", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije