Princ William i Kate pokrenuli YouTube kanal

0
Radiosarajevo.ba
Princ William i Kate pokrenuli YouTube kanal
Instagram / Princ William i Kate

Vojvotkinja i vojvoda od Cabridgea, William i njegova supruga Kate objavili su da su pokrenuli sopstveni YouTube kanal.

U tvitu koji su objavili danas napisali su – „Sada smo na YouTubeu“ – dodavši i link za sve pratioce, prenosi Independent.

Najprije su, kao najavu YouTube kanala, objavili klip u kojem su prikazani kako obavljaju brojne kraljevske dužnosti, sa detaljima iza kamere koje javnost do sada nije imala prilike da vidi.

Na snimcima su prikazani krajnje neformalno i opušteno, što nije način na koji se kraljevska porodica ranije prikazivala.

Sa ovom praksom su počeli prethodne nedjelje, kada je objavljen porodični video, u čast desete godišnjice njihovog braka. Oni su podijelili sretne momente svoje porodice, dok sa svoje troje dece, princom Georgeom, princezom Charlotteom i princom Louisom šetaju šumom, igraju se na plaži i peku kolačiće na vatri, što je ocijenjeno kao neobično ličan i sentimentalan potez članova monarhije.

U jednom od objavljenih videa snimljenih iza scene, princ William kaže Kate: „Pazi šta ćeš reći, jer ovi momci sve snimaju“, na šta je ona odgovorila – „znam“.

U drugom videu, snimljenom na Dan svetog Patricka, Kate kaže svom suprugu: „Ne moraš da ‘kotrljaš’ to ‘r'“.

Objava Kate i William dolazi samo 24 sata pošto je vojvotkinja od Susexa Meghan Markle obnarodovala da piše prvu knjigu za djecu „Klupa“ (The Bench), inspirisanu pjesmom koju je spjevala za svog supruga Harryja na Dan očeva, mjesec dana nakon što se rodio njihov sin Archie.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije