Princ i vojvotkinja otkrili kada stiže kraljevska beba

Radiosarajevo.ba
Princ i vojvotkinja otkrili kada stiže kraljevska beba
/ GQ/Foto: Norman Jean Roy
"Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea sretni su što mogu potvrditi da bebu očekuju u aprilu 2018. godine" stoji u objavi službenog profila Kensingtonske palače.

Treće dijete princa Williama i vojvotkine Catherine na svijet će stići u proljeće, a dolasku sestre ili brata vesele se i četverogodišnji princ George te dvogodišnja princeza Charlotte.

Kao i u prve dvije trudnoće Kate Middleton patila je od trudničke hiperemeze, a čim joj je postalo bolje vratila se kraljevskim obavezama.

Pa se tako, prvi put nakon što je u septembru vijest o prinovi obišla svijet, pojavila na prijemu u Buckinghamskoj palači povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja te na dobrotvornom događanju na londonskoj željezničkoj stanici.

Da su najmučniji dani iza nje pokazala je velikim osmjehom na licu, a odlično raspoložena trudnica čak je i zaplesala s maskotom medvjedića Paddingtona. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije