Upozorenje / Princ Harry: Izgubio sam majku, a sada je moja supruga žrtva istih snaga

22. 01. 2020. u 07:59:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 942

Princ Harry i supruga Meghan Markle su zaprijetili su pokretanjem sudskog postupka nakon što su tabloidi objavili fotografije bivše vojvotkinje od Sussexa sa sinom Archiem u Kanadi, objavili su u utorak britanski mediji.

Prema dnevnom listu The Guardian i kanalu Sky News, advokati prinčevskog para su istaknuli da je te fotografije snimio fotograf koji se skrivao u grmlju bez znanja Meghan Markle na otoku Vancouveru, gdje se princ Harry pridružio supruzi i sinu u ponedjeljak navečer.

Harry u Kanadu stigao letom iz Londona, Meghan ne skida osmijeh s lica

Oni se žale da ih paparazzi stalno vrebaju.

Sun i Daily Mail objavili su snimke bivše američke glumice dok nosi sina i šeće svoja dva psa. Ujesen je par pokrenuo postupak protiv nekih novina zbog narušavanja privatnosti i telefonskih prisluškivanja.

"Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtvom istih moćnih snaga", izjavio je mlađi sin Lady Di, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu dok su ju pratili paparazzi.

Njihovo distanciranje od britanske monarhije će nastupiti u proljeće. Tada oni više neće biti aktivni članovi britanske monarhije, niti će nositi kraljevske titule.

NEMA KOMENTARA