Prije Amal, George Clooney bio u braku: Ovo je njegova prva supruga

1
Radiosarajevo.ba
Prije Amal, George Clooney bio u braku: Ovo je njegova prva supruga
Foto: The Things / George Clooney i Thalia Balsam

Prije nego što se oženio s prelijepom Amal, George Clooney dugo je bio na glasu kao veliki zavodnik i jedan od najpoželjnijih, ali i najneuhvatljivijih neženja u Hollywoodu.

No, malo ljudi zna da je Clooney već ranije bio u braku.

Njegova prva supruga bila je glumica Talia Balsam s kojom se vjenčao 1989. na Havajima, a razveli su se četiri godine kasnije, 1993.

Sydney: Nakon napada nožem u crkvi tokom live prijenosa oglasili su se iz policije

Sydney: Nakon napada nožem u crkvi tokom live prijenosa oglasili su se iz policije

Prema pisanju stranih medija, par je jednostavno imao drugačije prioritete u životu. Talia je navodno željela 'normalan brak', dok je George sanjao veliku karijeru. Godinu dana nakon njihovog razvoda, Clooney je dobio ulogu doktora Douga Rossa u hit seriji Hitna služba i nakon toga je njegova karijera išla samo uzlaznom putanjom.

Clooney je u jednom intervjuu priznao da tad jednostavno nije bio spreman za brak.

"Vjeroatno, sigurno, nisam bio neko ko se u tom trenu trebao oženiti. Mislim da Talia nije dobila poštenu priliku sa mnom", rekao je iskreno.

Čini se ipak da nije bilo zle krvi među bivšim supružnicima jer je Talia o Clooneyju govorila samo lijepo.

George Clooney i Talia Balsam - undefined

Foto: Demotix: George Clooney i Talia Balsam

"On je jako šarmantan, ostao je takav. Radila sam s njim", rekla je za časopis People 2016., a ranije je potvrdila da joj je smeta što je novinari stalno pitaju za njega. "Navikla sam na to", rekla je jednostavno.

Inače, Talia je kći nagrađivanog glumca Martina Balsama, a trenutno je udata za još jednog slavnog glumca, Johna Slatteryja, koji je najpoznatiji publici po ulozi Rogera Sterlinga u seriji Momci s Madisona. Talia je u seriji čak glumila njegovu bivšu suprugu, Monu Sterling, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije