Amal Clooney ponovo trudna: Procurila informacija koja je sve oduševila

2
Radiosarajevo.ba
 Amal Clooney ponovo trudna: Procurila informacija koja je sve oduševila
Foto: EPA-EFE / Amal i George Clooney

Posljednjih dana kruže priče kako Amal i Georgeu Clooneyju stižu blizanci.

Ovog petka pojavila se vijest da je supruga glumca Georgea Clooneyja, Amal Clooney trudna.

"Šuškanja" su posljednjih dana sve veća s obzirom na to da se lijepa advokatica rijetko kada pojavljuje u javnosti, a kada su ju vrijedni paparazzi 'uhvatili' u Italiji, Amal je nosila široku haljinu koja nije naglašavala trudnički trbuščić pa pratitelji komentiraju kako par vješto skriva lijepu vijest.

S obzirom na to da je riječ o ozbiljnim nagađanjima, bilo je pitanje vremena kada će se neko od njih oglasiti.

Portparol para je za E!News rekao da spomenute tvrdnje nisu istinite. Sve to što je navedeno kao sumnjičavo je zapravo običan porodični odmor. Naime, par uživa u ljetu sa svojim četverogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom. Štoviše, djeca su posljednjih dana u središtu pažnje jer su u Italiji, u blizini jezera Como, proslavili svoj veliki četvrti rođendan.

Amal i George Clooney - undefined

Foto: EPA-EFE: Amal i George Clooney

Inače, ovo nije prvi put da se šuška o njenoj trudnoći. Uz to, posljednjih se mjeseci puno pisalo o njihovom braku - točnije problemima u braku.

Izgleda da ako pitate njih, nikada im nije bilo ljepše jer ova četveročlana obitelj uživa u svakom slobodnom trenutku, kakvih je u posljednjih godinu dana bilo puno više nego inače.

George uživa u svakom trenutku provedenom s djecom i višak vremena koji je proveo s njima tijekom pandemije natjerao ga je da ozbiljno poželi biti tata s punim 'radnim vremenom', rekao je izvor blizak glumcu. Opisao je kako je George između dvije ili tri serije prljavog posuđa i rublja koje bi svakodnevno stavljao prati imao vremena razmisliti i shvatiti da želi biti tata koji će uvijek biti na raspolaganju djeci.

Kao što se mnogi roditelji mogu povezati, prošla je godina bila jedinstvena jer je pandemija koronavirusa zadržala obitelji kod kuće i ograničila velike aktivnosti. U intervjuu za The Guardian, George se osvrnuo na pandemiju koja nastavlja utjecati na ljude diljem svijeta. "Ovo je bila loša godina za sve", rekao je za objavu u decembru 2020.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije