Priča o Jennifer Lopez i dadiljama: "Tražila je da rade 16 sati dnevno, sedam dana sedmično"

1
Radiosarajevo.ba
Priča o Jennifer Lopez i dadiljama: "Tražila je da rade 16 sati dnevno, sedam dana sedmično"
Foto: Instagram / Jennifer Lopez

Ako je vjerovati glasinama, 2008. godine, Jennifer Lopez bila spremna potrošiti veliki novac na pomoć oko blizanaca.

Šuškalo se da je brojka oko 2250 dolara sedmično (oko 4.500 KM). Uprkos velikoj plati, nagađa da je potraga slavne pjevačice i glumice za dadiljom bila poput 'vrata koja se vrte'.

Vjeruje se da je JLo davala previše posla dadiljama te da je posao na kraju bio previše zahtjevan za većinu njih.

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Admir Čavalić: 'Protiv sam neradne nedjelje, ima drugih načina kako pomoći radnicima'

Jennifer Lopez otkrila tajnu dobrog izgleda: Izbjegava povrće koje mnogi vole

Jennifer Lopez otkrila tajnu dobrog izgleda: Izbjegava povrće koje mnogi vole

"Vjerojatno je to bilo više izbjegavanje posla", rekao je insajder. "Obično ljudi koji zarađuju goleme svote novca i imaju hrpu profesionalnih i društvenih obaveza angažiraju po jednu dadilju za svako dijete, osobito za novorođenčad. Ali, Jennifer je očekivala da jedna dadilja brine o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana sedmično!"

Priča se da je prva dadilja 'trajala' samo sedam dana, a premda je druga dadilja bila sjajna, bilo joj je uskoro previše.

"Unajmili su (Jennifer i tadašnji suprug Marc Anthony op. a.) drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla izdržati tako dugo radno vrijeme bez stanke", rekao je izvor. "Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo očajnički tražiti dadilju br. 3.“

JLo se nikada nije pozabavila tim problemom, premda je, istina, i dalje ostala prava radoholičarka. 

Jennifer je priznala da su djeca imala problema s njezinim stilom roditeljstva. Zbog pandemije su svi usporili, uključujući i JLo. Odjednom je zajedno s djecom večerala, nešto što je Lopez sama priznala da se nije dogodilo jako dugo.

Lopez je nadalje otkrila da su joj djeca govorila o tome što ne funkcionira u njihovom odnosu, npr. to što je Lopez stalno radila. Pjevačica je priznala da je to promijenilo puno stvari za porodicu.

"Trebaju nas na drugačiji način", rekla je. "Moramo usporiti i moramo se više povezati. I... ne želim propustiti stvari. I shvatila sam, Bože, to bih propustila da nisam danas ovdje gdje jesam."

Vrijedna lekcija za Lopez i porodicu, piše 24sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije