Preminuo Richard Harrison, legendarni Old Man iz Zalagaonice

Radiosarajevo.ba
Preminuo Richard Harrison, legendarni Old Man iz Zalagaonice
Instagram / Richard Harrison
Richard Harrison (77), legendarni "The Old Man" (Starac, eng) iz planetarno popularne serije Pawn Stars (Zalagaonica), preminuo je danas u svom domu, u Las Vegasu.

Vijest o smrti The Old Mana objavio je njegov sin Rick, napisavši na Instagramu:

"Richard Benjamin ‘The Old Man’ Harrison preminuo je jutros okružen ljudima koje je volio. Neizmjerno će nedostajati svojoj obitelji, timu u Gold & Silver Pawn zalagaonici i brojnim fanovima diljem svijeta. Bio je moj heroj, bio sam srećan što je cool Starac bio moj tata. Kroz TV show Zalagaonica dodirnuo je živote mnogih ljudi i naučio ih vrijednosti ljubavi spram obitelji. Zahvalni smo svima na riječima podrške i molitvama", napisao je Rick, zamolivši sve za malo privatnosti.

Potom je dodao i : "Danas sam izgubio prijatelja, oca, učitelja i mnogo više. The Old Man je izgubio svoju dugogodišnju bitku s Parkinsonovom bolesti. Volim te, tata. Vidimo se na drugoj strani."

Richarda Harrisona ćemo pamtiti kao simpatičnog, starog, izrazito cool "namćora", strastvenog ljubitelja automobila, kojeg su voljele hiljade gledatelja prvenstveno History kanala. Richard Harrison je zalagaonicu u Las Vegasu otvorio 1989. godine, zajedno sa svojim sinom Rickom.

Postali su reality zvijezde kada se emisija Pawn Stars počela emitirati na Historyju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije