Johnny Depp otkrio da je izgubio sve: Na dnu sam, u depresiji, drogiram se i pijem

Radiosarajevo.ba
Johnny Depp otkrio da je izgubio sve: Na dnu sam, u depresiji, drogiram se i pijem
Twitter / Johnny Depp
Johnny Depp je u ekskluzivnom intervjuu otkrio da je, nakon razvoda od Amber Heard, bio u teškoj depresiji, koristio narkotike, te - izgubio sav novac.

Slavni glumac je, u razgovoru za magazin Rolling Stone, pričao o svom turbulentnom razlazu od Amber, a intervju se odvijao tokom tri noći, u vili u Londonu, čija se jedna noć rentanja plaća oko 10 hiljada dolara (oko 16 hiljada KM). Novinar kaže da je u tom periodu, Depp pušio "mix" duhana i marihuane, te puno pio. Navodi i da je u jednom trenutku vidio džoint velik poput kubanske cigarete.

Intervju je objavljen jučer, u trenutku kada se Depp bori s bivšim menadžerima i tjelohraniteljima, za koje tvrdi da mu duguju novac.

Kako smo doznali, Depp je izgubio svoje bogatstvo - 600 miliona dolara. Kako je rekao, istina kako je izgubio novac prepuna je izdaje, a najemotivniji je bio dok je govorio kako mu je sin saznao za njegove probleme od druge djece. Prisjetio se i kako je dno dotakao 2016. - to je godina u kojoj je izgubio majku, godina kada se razveo od Amber, godina u kojoj je izgubio novac.

S bolom i depresijom se borio na turneji svog benda, The Hollywood Vampires, pišući memoare i unoseći u sebe enormne količine votke. Bilo je dana kada je želio da se više ne probudi. Obitelj ga je upozoravala da, prije vjenčanja sa Amber, potpiše predbračni ugovor, no on je odbio. Obitelj ga se potom odrekla...

Navodi i kako je posljednje dvije godine sam.

Priznao je i kako dugo uzima kvalud (quaalude), veoma jak, hipnotički sedativ, koji u sebi sadrži arsen, i koji je droga "koju voli".

Novac je, po vlastitom priznanju, izgubio jer je davao svojoj bivšoj ženi Vanessi Paradis, njihovoj djeci, obitelji u Kentackyju, a tu su bile i njegove loše navike. Pritom su, kako je ustvrdio, menadžeri loše upravljali njegovim finansijama, trošeći tako što su nagrađivali - sebe.

Kazao je i kako nije imao pojma da je u lošoj situaciji, dok nije izgubio sve.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije