Raste zabrinutost među obožavateljima Johnnyja Deppa

Radiosarajevo.ba
Raste zabrinutost među obožavateljima Johnnyja Deppa
EPA / Johnny Depp

Najnovije fotografije glumca Johnnyja Deppa, na kojima pozira sa svojim obožavateljicama povodom njegove europske turneje, izazvale su strah i nedoumicu među njegovim obožavateljima jer sudeći po njegovu izgledu, fotografije upućuju na to da bi glumac mogao biti ozbiljno bolestan.

Nakon što su vidjeli njegov novi imidž, obožavatelji širom svijeta počeli su putem društvenih mreža nagađati o čemu bi mogla biti riječ, a svojim posljednjim potezom, Johnny ih nije nimalo utješio.

Prema pisanju stranih medija, glumac je u posljednji čas otkazao press konferenciju na kojoj se trebao pojaviti vezano za muzičku turneju sa svojim bendom The Hollywood Vampires.

Ovako naglo otkazivanje unaprijed dogovorenog javnog pojavljivanja dodatno je potaknulo zabrinutost zbog njegovog zdravstvenog stanja, no izvori bliski glumcu i muzičaru, tvrde kako je s njim sve u redu.

Osim toga, njegove brojne obožavatelje trebala bi utješiti i činjenica da bi se Johnny trebao pojaviti u čak pet novih filmova. U jednom od filmova, drami Richard Says Goodbye, Johnny će igrati glavnu ulogu, a utjelovit će smrtno bolesnog čovjeka koji ne odustaje od života, prenosi Story.hr

Stoga nije isključeno ni to da se Johnny novim imidžem priprema za ovu filmsku ulogu ne bi li što vjernije prikazao patnje kroz koje prolazi bolesna osoba.

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije