Preminuo poznati influencer: Proveo 80 dana u komi nakon saobraćajne nesreće

0
Radiosarajevo.ba
Preminuo poznati influencer: Proveo 80 dana u komi nakon saobraćajne nesreće
Foto: Instagram / Tiago Eugenio

YouTube zvijezda i influencer Tiago Eugénio preminuo je u dobi od 28 godina.

Tiago je posljednjih 80 dana svog života proveo u komi nakon teških povreda u saobraćajnoj nesreći krajem juna. Nakon više od dva mjeseca borbe za život, portugalska zvijezda tragično je preminula u četvrtak ujutro.

Tiago je izvučen iz olupine automobila od strane vatrogasaca i hitno prevezen u bolnicu rano ujutro. Kasnije je stavljen u induciranu komu na odjelu intenzivne njege. Majka ove zvijezde društvenih mreža opisala ga je kao 'ratnika' u njegovoj borbi za preživljavanje, dok je jutros fanovima prenijela tužnu vijest da je nažalost preminuo.

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Do sudara došlo usljed preticanja

U poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Tiagova majka je napisala: "Jedna od stvari koje sam uvijek molila Boga bila je da nikada ne moram proći kroz ovakvu bol. Želim vas obavijestiti da je moja ljubav, moj Tiago, otišao jutros. Borio se 80 dana. Veliki ratnik, ali Bog je to tako htio. Mogu samo prihvatiti s ogromnom boli, koja mi razara srce.

Tebi, moja prekrasna ljubavi, majka samo želi da odeš u miru. Definitivno ćeš imati svoje bake koje te čekaju, dio mene odlazi s tobom. Voljet ću te zauvijek. Jednog dana ćemo se ponovno sresti", dodala je.

Tiago je stekao ogromno sljedbeništvo na YouTubeu i Instagramu, a tužni fanovi također su izrazili svoju tugu zbog gubitka.

Odažavajući počast, jedan pratitelj je podijelio: "Dragi prijatelju, nikada te nećemo zaboraviti, zauvijek ćeš biti u mom srcu. Počivaj u miru, prijatelju. Ostavljam ovdje uspomenu na dan koji je za mene bio toliko važan, a ti si bio dio toga i zahvaljujem ti se na svemu što si učinio tog dana. Vidimo se jednog dana, prijatelju", piše britanski Mirror

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije