Preminuo poznati glumac iz "Seks i grad". Njegov sin objavio emotivnu poruku

0
Radiosarajevo.ba
Preminuo poznati glumac iz "Seks i grad". Njegov sin objavio emotivnu poruku
Print Screen / Jedna od scena iz serije

Willie Garson, glumac poznat po ulozi u serijama i filmovima "Seks i grad", preminuo je 21. septembra. Ovu tužnu vijest potvrdio je njegov sin Nathen Gason kojeg je Vili usvojio.

Garson je poznat publici po ulozi Stanforda Blatcha u filmu "Seksi i grad". Imao je 57 godina. Uzrok smrti nije odmah otkriven.

Willie Garson nedavno je viđen zajedno sa zvijezdom serije Sarah Jessica Parker koja je snimala scene za predstojeći spinoff HBO -a "Seks i grada", "I baš tako ...".

Galić poručio da ne treba nasjedati na dezinformacije o pozivu na naoružavanje

Galić poručio da ne treba nasjedati na dezinformacije o pozivu na naoružavanje

Izvršni producent emisije Mishael Patrick King rekao je za Variety da je Garson bio bolestan tokom snimanja, ali da je "davao sve od sebe".

"Toliko te volim, tata. Počivaj u miru i drago mi je da si sve svoje avanture podijelio sa mnom i uspio toliko postići. Tako sam ponosan na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u svoju avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da si sada u miru. Uvijek si bio najsnažnija, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti niti izgubiti", oprostio se Nathen emotivnim statusom na Instagram profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije