Preminuo glumac iz serije koju su rado gledali Bosanci

1
Radiosarajevo.ba
Preminuo glumac iz serije koju su rado gledali Bosanci
Foto: Instagram / Jay Pickett

Američki glumac Jay Pickett, najpoznatiji po ulozi u seriji General Hospital, iznenada je preminuo za vrijeme snimanja filma.

Glumac je imao 60 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Elena Pickett.

Glumac je snimao film Treasure Valley, na kojem je radio kao glavni glumac i scenarist, a na društvenim se mrežama od njega oprostio i redatelj filma Travis Mills.

"Jay Pickett, naš vodeći čovjek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom obitelji koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom", kazao je Mills.

Redatelj je dodao i da ne postoji službeno objašnjenje uzroka smrti glumca, no da se čini da je bila riječ o srčanom udaru. Dodao je i da su svi učinili sve da Jay preživi, ali nažalost, nisu uspjeli, piše Direktno.hr.

Inače, Jay je imao brojne epizodne uloge u megapopularnim serijama koje su bh. građani rado gledali, kao što su 'Dexter', 'Mentalist', 'Kućanice' i 'Navy CIS LA'.

Ipak, slavu je stekao glumeći u sapunicama 'General Hospital' i 'Days of Our Lives'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije