Prelijepa profesorica oprostila se od Brada Pitta zbog milijardera

Radiosarajevo.ba
Prelijepa profesorica oprostila se od Brada Pitta zbog milijardera

Iako se činilo kako bi mu lijepa izraelska arhitektica napokon mogla vratiti vjeru u ljubav, od veze Brada Pitta i Neri Oxman na kraju ipak neće biti ništa. Prošlog vikenda Oxman je viđena u društvu milijardera Billa Ackmana, u prilično prisnom druženju, a u to vrijeme Pitt se intenzivno družio sa svojom djecom u Londonu.

Uprkos višemjesečnim napisima kako je holivudski ljepotan napokon pronašao sreću u zagrljaju lijepe izraelske arhitektice i predavačice na čuvenom MIT – Neri Oxman, čini se kako ona ipak nije bila dugog vijeka.

Prošlog vikenda Oxman je snimljena u društvu milijardera Billa Ackmana, a par se činio poprilično intiman tokom teniskog talmičenja organiziranog na Univerzitetu, navodi Page Six.

O navodnoj vezi Brada Pitta i Neri Oxman počelo se pisati nedavno, kada su, po preporuci, sarađivali na jednom projektu, a onda su krenule informacije kako se par viđa posljednjih šest mjeseci, i to u tajnosti. S druge strane, bilo je i informacija poput onih da su isključivo prijatelji, iako je Pitt fasciniran lijepom Neri, ali one nikome nisu bile pretjerano interesantne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije